В Україну прибули учасники Євробачення з 40 країн

Читать на русском
Разом з конкурсантами у складі делегацій прибуло близько 500 осіб, серед яких організатори, члени команд, коментатори тощо.

В Україну прибули близько 500 членів команд країн-учасниць пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передає «Слово і Діло».

«Зараз в Україну прибули представники майже 40 країн-учасниць конкурсу «Євробачення-2017». Варто відзначити, що разом з конкурсантами у складі делегацій прибуло близько 500 осіб, серед яких організатори, члени команд, коментатори тощо. Більшість з них прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» оформили в аеропортах «Бориспіль» і «Київ». І тільки одна команда — з Молдови — прибула через автомобільний пункт пропуску «Платоново» в Одеській області», — йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Держприкордонслужба, у взаємодії з іншими правоохоронними органами на високому рівні забезпечується підтримання правопорядку, а особливу увагу в пунктах пропуску приділяється сфері безпеки.

«Протягом кількох днів оформлення громадян, які прибувають на пісенний конкурс, не було зафіксовано жодного нестандартного випадку в пунктах пропуску через державний кордон», — повідомили прикордонники.

Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 і 11 травня. Фінал Євробачення-2017 — 13 травня. Україна виступатиме під 22-м номером у фіналі Євробачення-2017.

Зазначимо, раніше стало відомо, що за виступ під час Євробачення-2017 переможниця пісенного конкурсу минулого року Джамала отримає 985,5 тисяч гривень.

До охорони громадського правопорядку на час проведення Євробачення в Києві будуть залучені до 10 тисяч правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: