Кубів повідомив, коли між Україною і Туреччиною почне діяти зона вільної торгівлі

Читать на русском
За словами Кубіва,чимало турецьких фірм, що працюють на українському ринку, оцінили те, що «тут стабілізувалася економіка, дешева робоча сила, суттєво знизився корупційний фактор».
Степан Кубів

Зона вільної торгівлі між Україною і Туреччиною буде створена восени, найпізніше навесні 2018 року.

Про це сказав журналістам у Львові віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Зараз в Україні – найкращий час для входження інвестицій. Тут стабілізувалася економіка, дешева робоча сила, суттєво зменшився корупційний фактор. Це вже оцінили багато турецьких фірм, що працюють на українському ринку. Восени-навесні 2018 року буде укладено угоду про зону вільної торгівлі між нашими країнами, яка прискорить інвестиційні процеси і збільшить співпрацю між Україною і Туреччиною», - зазначив Кубів.

Віце-прем'єр-міністр Степан Кубів відкрив у Львові українсько-турецький бізнес-форум, у якому беруть участь керівники великих турецьких компаній, спільних турецько-українських підприємств, які працюють в Україні, а також керівники найбільших компаній Львівської області з іноземним капіталом.

Потенційні інвестори з Туреччини знайомляться з торгово-економічним та інвестиційним потенціалом Західної України, зокрема Львівської області.

Нагадаємо, 3 квітня Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про ратифікацію угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою».

Водночас, посол КНР Вей Ду вважає, що його країна має намір вивчити можливість створення ЗВТ з Україною у разі надходження відповідної пропозиції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: