У Києві стартує заключний відбір до збірної на міжнародні змагання «Ігри непереможених»

Читать на русском
Заключний етап відбору в збірну відбудеться в Києві 22-23 квітня. Учасники змагатимуться у 6-ти спортивних дисциплінах: легка атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, велоспорт на шосе і веслування на тренажерах.

У Києві стартує заключний етап національних змагань «Ігри непереможених», за підсумками якого буде визначено склад збірної України для участі у змаганнях «Invictus Games-2017» в Канаді.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на офіційний сайт змагань.

Заключний етап відбору в збірну TEAM UKRAINE на міжнародних змаганнях «Ігри непереможених - 2017» (Invictus Games) відбудеться в Києві 22-23 квітня.

Учасники змагатимуться у 6-ти спортивних дисциплінах: легка атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, велоспорт на шосе і веслування на тренажерах.

Відбір спортсменів на «Ігри Invictus-2017» (Ігри непереможених) почався в Україні 1 листопада 2016 року. У 2017 році відбудуться вже треті міжнародні змагання «Ігри непереможених», однак свою збірну Україна буде представляти перший раз. Це одна з важливих ініціатив у сфері реабілітації учасників АТО, отримали серйозні поранення, захищаючи свою країну.

У змаганнях в Торонто (Канада) 23-30 вересня візьмуть участь збірні команди військових Афганістану, Австралії, Канади, Данії, Естонії, Франції, Грузії, Німеччини, Італії, Нідерландів, Нової Зеландії, Великобританії, США, Йорданії, Іраку, Румунії та України.

Раніше в Міноборони повідомили, що з початку оголошення про проведення АТО на Донбасі – 14 квітня 2014 року, 9 578 військовослужбовців отримали бойові поранення.

Також відзначимо, в Україні створюють Асоціацію реінтеграції, адаптації та соціалізації для воїнів, які повернулися із зони АТО, де будуть допомагати бійцям повертатися до мирного життя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: