В Міноборони озвучили кількість загиблих і поранених за три роки війни

Читать на русском
Протягом трьох років у боях за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, віддали своє життя 2 тисячі 652 військовослужбовці та працівники ЗСУ, Нацгвардії, МВС, СБУ, ДПС та інших військових та правоохоронних формувань.

З початку оголошення про проведення антитерористичної операції на Донбасі – 14 квітня 2014 року - загинули понад 2652 військових.

Про це повідомив спікер Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу у п'ятницю, 14 квітня, в Києві, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні Україна відзначає третю річницю з початку антитерористичної операції на території Донецької і Луганської областей. Протягом останніх трьох років в боях за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, віддали своє життя 2 тисячі 652 військовослужбовці та працівники ЗСУ, Нацгвардії України, Міністерства внутрішніх справ, СБУ, Державної прикордонної служби України та інших військових та правоохоронних формувань», - повідомив він.

Крім цього, 9 578 військовослужбовців отримали бойові поранення.

Раніше Президент України Петро Порошенко заявив, що за час проведення АТО на Донбасі загинули 193 військовослужбовців Національної гвардії України.

У той же час, кількість заручників, утримуваних бандгруппировками на Донбасі, зросла до 126 за рахунок цивільних осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: