Супруненко не домігся відкриття комплексу з реабілітації АТОшників та інвалідів

Читать на русском
Народний депутат України Олександр Супруненко провалив обіцянку про створення комплексу з реабілітації учасників антитерористичної операції та інвалідів.
Олександр Супруненко

Позафракційний народний депутат Олександр Супруненко не зміг домогтися відкриття комплексу з реабілітації учасників АТО та інвалідів в Києві, хоча обіцяв.

Відповідне зобов'язання депутата «Слово і Діло» зафіксувало в жовтні 2015 року.

У телефонній розмові 11 листопада 2016 року керівник ГО «Довічне право інваліда» Любов Іванова розповіла, що приміщення для комплексу з реабілітації учасників АТО та інвалідів не надано. Вона зазначила, що до вирішення цього питання залучалися народні депутати Олександр Супруненко та Ольга Богомолець, проте приміщення так і не було виділено.

Таким чином, Супруненко провалив обіцянку.

Нагадаємо, 16 жовтня 2015 року нардеп на зустрічі з представниками громадського об'єднання «Довічне право інваліда» пообіцяв вирішити питання прискорення відкриття комплексу з реабілітації учасників АТО та інвалідів у Києві.

«Слово і Діло» зафіксувало 7 обіцянок Олександра Супруненка, 6 з яких перебувають у процесі виконання, а одну він провалив. Рівень його відповідальності – 0%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: