У Кабміні визначилися, що входитиме в плату за утримання будинків

Читать на русском
Уряд удосконалив порядок формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
платіжки ЖКГ

До тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій можна включати тільки витрати на роботи з технічного обслуговування і поточного ремонту мереж електропостачання та електрообладнання.

Це визначено постановою Кабміну №258, оприлюдненою на порталі уряду, передає «Слово і Діло».

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник пообіцяв передати у Генпрокуратуру матеріали внутрішнього розслідування ситуації з міграційною службоюСказано 1 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Уряд удосконалив порядок формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Прийняття рішення дозволить уникнути неоднозначного трактування зазначеного Порядку. Документом передбачена можливість включення в тариф на послугу з утримання будинку і споруд та прибудинкової території лише витрат на роботи з технічного обслуговування та поточного ремонту мереж електропостачання та електрообладнання, необхідних для електрозабезпечення технічних цілей будинку (освітлення місць загального користування, електропостачання ліфтів, підкачка води)», - прокоментували постанову в секретаріаті Кабінету міністрів.

Рахунки за ЖКП: експерт розповів про зловживання в платіжкахЕксперт з питань енергозбереження розповів про проблему завищення комунальних платежів та зловживання теплокомунерго.

Українці станом на лютий поточного року заборгували за комунальні послуги 26,2 мільярда гривень.

Також зазначимо, віце-прем'єр Павло Розенко вважає, що вагомих причин для зростання тарифів на житлово-комунальні послуги і газ на сьогоднішній день немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: