Розенко заспокоїв: тарифи на комуналку не підвищуватимуться

Читать на русском
Віце-прем'єр Павло Розенко вважає, що вагомих причин для зростання тарифів на житлово-комунальні послуги і газ на сьогоднішній день немає.

Віце-прем'єр Павло Розенко вважає, що вагомих причин для зростання тарифів на житлово-комунальні послуги і газ на сьогоднішній день немає.

Про це в «Вечірньому праймі» на «112 Україна» заявив віце-прем'єр Павло Розенко, інформує «Слово і Діло».

«Все-таки я на сьогоднішній день не бачу ніяких підстав для того, щоб комунальні платежі або плата за газ в 2017 році зростали. Що це означає: що ця цифра ціни на газ на сьогоднішній день зафіксована. І що зростання ціни на газ цього року, я сподіваюся, не станеться. Принаймні рішенням уряду зафіксована ціна на газ, якщо я не помиляюся, 1 жовтня на рівні 6870 грн. Тобто на рівні минулого року, минулого опалювального сезону. Сьогодні немає ніяких підстав на підвищення ні ціни на газ для населення, ні на підвищення житлово-комунальних послуг», - заявив віце-прем'єр.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник пообіцяв передати у Генпрокуратуру матеріали внутрішнього розслідування ситуації з міграційною службоюСказано 1 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано
  Розенко додав, що буде класична ціна на газ і буде друга ціна на поставку.

«Це, на мій погляд, абсолютно не призведе до збільшення платіжок, ні до збільшення житлово-комунальних послуг. Це просто два різних види платежу. Я можу сприйняти критику щодо того, що, на жаль, відповідні органи, які ухвалюють такі рішення, не можуть суспільству просто такими речами пояснити цю ситуацію», - зазначив він.

Нагадаємо, в Україні встановили абонплату за підключення до системи газопостачання.

Як повідомлялося, українці заборгували за комуналку майже мільярд доларів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: