Порошенко закликав «Ощадбанк» відмінити комісію за сплату «комуналки» у касах

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко закликав керівництво Ощадбанку скасувати рішення про стягнення комісії за оплату комунальних послуг у касах.
Петро ПорошенкоФото: УНІАН

Президент України Петро Порошенко закликав керівництво «Ощадбанку» скасувати рішення про стягнення комісії за оплату комунальних послуг у касах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу глави держави.

«Президент Петро Порошенко надіслав листа Голові правління публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» Андрію Пишному, в якому звернувся до керівництва банку невідкладно переглянути ухвалене рішення», – йдеться у повідомленні.

Розенко розповів, коли запрацює розстрочка з оплати комуналкиУ Кабміні розраховують ввести в дію механізм розстрочення оплати вартості житлово-комунальних послуг з середини листопада поточного року.

Зазначається, що керівництвом публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» прийнято рішення щодо встановлення з 1 грудня 2016 року комісійної винагороди за оплату комунальних послуг.

Президент наголосив на необхідності невідкладно вжити заходів для опрацювання питання щодо скасування зазначеного рішення.

Нагадаємо, з 1 грудня «Ощадбанк» вводить комісію за оплату комунальних послуг у касах – 3 грн. з однієї квитанції. Можливість оплатити комунальні послуги без комісії при цьому залишається – через термінали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: