Фонд гарантування хоче продати активи 38 банків

Читать на русском
Протягом поточного тижня на продаж виставлятимуться активи 38 банків, що ліквідуються, на загальну суму 3,164 мільярда гривень.

Протягом поточного тижня на продаж виставлятимуться активи 38 банків, що ліквідуються, на загальну суму 3,164 мільярда гривень.

Про це повідомили у прес-службі Фонду, пише «Слово і Діло».

Фонд повідомляє, що з цієї суми 2 979,09 млн грн планується отримати від реалізації прав вимоги за кредитами, 183,45 млн грн – від продажу основних засобів ліквідованих банків.

Дебіторська заборгованість перед ПАТ «Авант-банк» буде продаватися за 2,28 млн грн.

Крім того, минулого тижня відбулися аукціони з продажу активів 30 банків, що ліквідуються, на загальну суму 32,80 млн грн.

Фонд гарантування хотіли пограбувати на мільйони гривеньПравоохоронці затримали керівників компанії, які мали намір незаконно заволодіти фінансами Фонду на загальну суму 10 мільйонів гривень.

З них на суму 13,29 млн грн відбулися аукціони з продажу основних засобів, на суму 18,50 млн грн – аукціони з продажу прав вимоги за кредитами. 0,87 млн грн отримано в результаті безпосереднього продажу майна банків.

Решта суми – 0,14 млн грн – отримана від продажу інших активів.

Нагадаємо, у січні Фонд гарантування продав активи 38 неплатоспроможних банків на загальну суму 99,7 млн ​​грн. У лютому стало відомо, що ФГВФО продає активи відразу 43 банків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: