На Рівненщині лісники збирали десятки тисяч євро поборів – МВС

Читать на русском
Міністерство внутрішніх справ України викрило корупційну схему в лісовому господарстві Рівненської області.
Фото: МВС

У справі за фактом хабарництва у лісових господарствах Рівненської області затримані десять осіб.

Про це з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ України пише «Слово і Діло».

«Співробітники Управління захисту економіки Нацполіціі спільно з Військовою прокуратурою провели спецоперацію по викоріненню корупційної складової в лісгоспах від нижчої ланки до верхівки. Про це сьогодні, 5 березня, повідомив міністр внутрішніх справ. За його словами, щоб спокійно працювати «по закону», директори лісгоспів заносили керівництву десятки тисяч євро. А ті, у свою чергу, домовлялися з контролюючими службами про позитивний результат їх перевірок», – йдеться в повідомленні.

Триріччя Авакова на посаді голови МВС: топ обіцянок міністра«Слово і Діло» підготувало інфографіку до триріччя Арсена Авакова на посаді голови Міністерства внутрішніх справ України.

Зокрема, затримані 8 директорів лісгоспів, в. о. начальника та екс-керівника Управління лісового та мисливського господарства Рівненської області, які «сумлінно» працювали навіть у вихідні дні».

Аваков додав, що звільнений начальник обласного управління залишив посаду близько місяця тому, проте справу попередника продовжив новопризначений керівник.

Нагадаємо, в січні віце-прем’єр-міністр з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе повідомила, що український ліс продовжують масово вивозити за кордон попри мораторій. Раніше ж глава Мінагрополітики Тарас Кутовий заявляв, що темпи відтворення лісів перевищують швидкість їхньої вирубки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: