Помста «ДНР»: Захарченко оголосив Україні торгову блокаду

Читать на русском
Голова самопроголошеної Донецької народної республіки Олександр Захарченко заявив, що з 3 березня ДНР оголошує торгову блокаду Україні.

На окупованих територіях Донбасу настільки звикли жити в блокадному стані, що вирішили оголосити відповідну блокаду Києву.

Сьогодні голова самопроголошеної «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко заявив, що тепер «ДНР» оголошує торгову блокаду Україні, повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Укрінформ».

«Ми рубаємо всі зв'язки з Україною, з якою воюємо. Так, продавали вугілля, щоб отримувати гроші й платити зарплату тут. Але за рахунок того, що ми навчилися жити в блокаді, ми оголошуємо блокаду Україні», – сказав він на прес-конференції.

Раніше Захарченко повідомив, що для подолання кризи, яка виникла через транспортну блокаду, з 1 березня в республіці запрваджено зовнішнє управління на підприємствах української юрисдикції.

Наприкінці січня ветерани АТО та деякі депутати Верховної Ради України, заблокували вантажне залізничне сполучення з окупованою територією Донбасу. Вони заявили, що будь-яка торгівля із самопроголошеними республіками є незаконною.

Нагадаємо, нещодавно СБУ перехопила розмову Захарченка: «віджаті» підприємства віддають Курченку.

Також Кабмін назвав три сценарії подій блокади Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: