СБУ перехопила розмову Захарченка: «віджаті» підприємства віддають Курченку

Читать на русском
Самопроголошена ДНР має намір передати націоналізовані підприємства на підконтрольній території структурам українського бізнесмена Сергія Курченка.
Олександр ЗахарченкоФото: Reuters

Самопроголошена «ДНР» має намір передати «націоналізовані» підприємства на підконтрольній території структурам українського бізнесмена Сергія Курченка.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ в Facebook з посиланням на перехоплені телефонні переговори ватажка «ДНР» Олександра Захарченка, пише «Слово і Діло».

Повідомляється, що СБУ перехопила чергову розмову Захарченка зі спільником з Росії щодо долі «націоналізованих» підприємств.

Зокрема, виходячи з запису, більша частина найбільш привабливих українських економічних активів на підконтрольній «ДНР» території планують передати структурам олігарха Сергія Курченка, який переховується в Росії.

«Податки від «націоналізованих» підприємств внаслідок блокади не будуть надходити до українського бюджету, а всі доходи виявляться в «гаманці» екс-президента України Януковича», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Курченка в Україні підозрюють в економічних злочинах. Він оголошений в розшук.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що бойовики хочуть, щоб Ахметов платив їм податки. Сьогодні перший віце-спікер Ірина Геращенко повідомила, що терористи ОРДЛО вимагають візиту на українські підприємства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: