Генпрокурор Трампа заперечує зустрічі з російськими чиновниками

Читать на русском
Генеральний прокурор США Джеф Сешнс заперечує інформацію про зустрічі з російськими урядовцями для обговорення ходу президентської кампанії в США.
Джеф Сешнс

Генеральний прокурор США Джеф Сешнс заперечує інформацію про зустрічі з російськими урядовцями для обговорення ходу президентської кампанії в США.

Так Сешнс прокоментував публікацію в газеті The Washington Post, згідно з якою генпрокурор США два рази зустрічався з послом Росії Сергієм Кисляком до виборів американського президента, пише Associated Press, повідомляє «Слово і Діло».

«Я ніколи не зустрічався з російськими особами для обговорення питань виборчої кампанії», – сказав Сешнс.

А факти з статті The Washington Post Сешнс назвав «брехливими».

У соратників Трампа були контакти з розвідкою Росії – ЗМІЧлени виборчого штабу Дональда Трампа та інші наближені до нього люди мали контакти з високопосадовцями російської розвідки за рік до президентських виборів у США.

Нагадаємо, в статті американського видання говорилося, що Джеф Сешнс в минулому році мав дві зустрічі з послом Росії у Вашингтоні Сергієм Кисляком, про які не доповів на слуханнях про його призначення на посаді.

На момент зустрічей з Кисляком Сешнс був старшим членом впливового Комітету у справах збройних сил, а також одним з головних радників з питань зовнішньої політики Трампа.

Відзначимо, в лютому радник з нацбезпеки Трампа Майкл Флінн подав у відставку через контакти з Росією. Після цього в Росії запідозрили президента США в русофобії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: