У соратників Трампа були контакти з розвідкою Росії – ЗМІ

Читать на русском
Члени виборчого штабу Дональда Трампа та інші наближені до нього люди мали контакти з високопосадовцями російської розвідки за рік до президентських виборів у США.

Члени виборчого штабу Дональда Трампа та інші наближені до нього люди мали контакти з високопосадовцями російської розвідки за рік до президентських виборів у США.

Про це повідомили чотири нинішніх і колишніх американських чиновника, пише газета The New York Times, повідомляє «Слово і Діло».

Вони заявили, що на це вказують записи телефонних розмов.

За словами трьох чиновників, імена яких не називаються, американські правоохоронні органи та спецслужби перехопили ці зв'язки приблизно в той самий час, коли в них з'явилися докази того, що Росія намагається зірвати президентські вибори.

Тоді спецслужби намагалися з'ясувати, чи був штаб Трампа в змові з росіянами щодо зламу або інших спроб вплинути на вибори.

Між Трампом та Конгресом зростає конфлікт з приводу Росії – американський сенаторМіж президентом США Дональдом Трампом і Конгресом США зростають розбіжності в російському питанні.

Чиновники заявили, що з російського боку в цих контактах також брали участь члени уряду.

Також видання пише, що опитані за останні тижні чиновники сказали, що досі вони не бачили жодних доказів такого співробітництва.

Нагадаємо, нещодавно низка конгресменів США зажадали розслідування щодо радника президента США Дональда Трампа Майкла Флінна. Вчора він подав у відставку через контакти з Росією. Після цього в Росії запідозрили президента США в русофобії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: