Кияни заборгували за світло майже 770 мільйонів гривень

Читать на русском
Борг киян за використану електричну енергію перед ПАТ Київенерго станом на 1 лютого 2017 року склав 768,1 мільйона гривень.

Борг киян за використану електричну енергію перед ПАТ Київенерго станом на 1 лютого 2017 року склав 768,1 мільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба «Київенерго», пише «Слово і Діло».

«Борг столичних споживачів за використану електричну енергію перед ПАТ «Київенерго» станом на 1 лютого 2017 склав 768,1 мільйона гривень. У січні він збільшився на 90,4 мільйона гривень, тобто більш ніж на 13%», – інформують на підприємстві.

Киянам пропонують погашати борги за «комуналку» в розстрочкуЦентр комунального сервісу пропонує розстрочку боргів за житлово-комунальні послуги терміном на п’ять років. Мешканці столиці можуть укласти відповідні угоди з 1 лютого до 31 березня.

Найбільший приріст заборгованості за електроенергію продемонстрували підприємства життєзабезпечення міста комунальної форми власності, підприємства й організації, які фінансуються з Державного бюджету, та населення.

Сумарно заборгованість цих споживачів збільшилася на 82,8 мільйона гривень і склала 491,8 мільйона гривень.

Нагадаємо, з 1 березня українці більше платитимуть за світло. Раніше повідомлялося, що в Україні суттєво подорожчає вода.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: