У 2016 році українці оплатили тепло та гарячу воду на 93%

Читать на русском
Рівень оплати населенням за надані комунальні послуги з централізованого опалення гарячого водопостачання за 2016 рік становить 93 відсотки. Про це повідомили в НКРЕКП.

Рівень оплати населенням за надані комунальні послуги з централізованого опалення гарячого водопостачання за 2016 рік становить 93%.

Про це повідомляє прес-служба Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, пише «Слово і Діло».

Кияни стали частіше відмовлятися від центрального опалення через його дорожнечуКияни дедалі частіше почали відмовлятися від системи центрального опалення, самовільно відключаючи свої помешкання й демонтуючи її елементи.

«Cтан розрахунків населення за підсумками 2016 року, за даними звітності ліцензіатів НКРЕКП, не підтверджує інформацію про суттєве погіршення рівня оплати споживачів за надані комунальні послуги, який за умови своєчасного проходження розрахунків за пільгами та субсидіями в 2016 році становить майже 93%, що відповідає рівню оплати в 2014-2015 роках», – повідомили в комісії.

При цьому, за інформацією НКРЕКП, бюджетні установи на 100% розрахувалися за спожиті компослуги, як це було в 2014-2015 роках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні суттєво подорожчає вода, а станом на 1 січня 2017 року кияни заборгували за тепло 1,6 мільярда гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: