Киянам пропонують погашати борги за «комуналку» в розстрочку

Читать на русском
Центр комунального сервісу пропонує розстрочку боргів за житлово-комунальні послуги терміном на п’ять років. Мешканці столиці можуть укласти відповідні угоди з 1 лютого до 31 березня.

Центр комунального сервісу пропонує розстрочку боргів за житлово-комунальні послуги терміном на п’ять років.

Про це повідомили в прес-службі КМДА, пише «Слово і Діло».

«Із 1 лютого кияни, які мають борг за житлово-комунальні послуги, можуть скористатися механізмом розстрочки (реструктуризації). Комунальний концерн «Центр комунального сервісу» (ЦКС) пропонує реструктуризацію на термін до 5 років без сплати першого внеску», – йдеться в повідомленні.

Так, з 1 лютого до 31 березня мешканці столиці можуть укласти відповідні угоди в Центрі комунального сервісу.

НКРЕКП збільшила тарифи на тепло на 22%Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг, збільшила тарифи на теплову енергію для непобутових споживачів і бюджетних організацій в середньому на 21,7%.

Для укладення договору необхідно звернутись із заявою до бухгалтера з нарахувань, який проводить прийом у житлово-експлуатаційній організації, що вас обслуговує. До заяви обов'язково додаються: копія паспорту власника/співвласника, копія ідентифікаційного коду, копія правовстановлюючих документів на квартиру.

Також запроваджена спрощена процедура подання заяви на укладання договору розстрочки заборгованості. Заява на укладення договору розстрочки заборгованості може бути подана в паперовому вигляді шляхом вкладення її до скриньок, розміщених у кожному сервісному центрі.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що в Україні суттєво подорожчає вода. Раніше в Мінсоцполітики заявляли, що українці витрачають половину заробітку на «комуналку».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: