Геращенко, Мінгареллі та Стиліанідіс обговорять ситуацію на Донбасі

Читать на русском
21 лютого перший віце-спікер парламенту України Ірина Геращенко обговорить із головою представництва ЄС в Україні Хюгом Мінгареллі та єврокомісаром із питань гумдопомоги й кризового управління Христосом Стиліанідісом ситуацію на сході країни.

Сьогодні, 21 лютого, перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко обговорить із головою представництва ЄС в Україні Хюгом Мінгареллі та єврокомісаром із питань гуманітарної допомоги й кризового управління Христосом Стиліанідісом ситуацію на Донбасі.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

Геращенко повідомила, скільки кадрових військових РФ перебуває на ДонбасіНа тимчасово окупованих територіях Донбасу зараз перебувають шість тисяч кадрових військових Російської Федерації.

«Донбас сьогодні також відвідав єврокомісар із гуманітарних питань Христос Стиліанідіс, який разом із послом ЄС в Україні Хюгом Мінгареллі та міністром з питань АТО Вадимом Чернишом відвідали КПВВ «Майорськ», ознайомилися з гуманітарною ситуацією та ситуацією з безпекою», – написала Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Нагадаємо, раніше Геращенко назвала кількість полонених на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: