«Укрзалізниця» і Міноборони пообіцяли розробити нові вагони для військових

Читать на русском
За новими стандартами створять вагони для перевезення часових, особового складу та військової техніки.

«Укрзалізниця» та Міністерство оборони України планують створити нові умови для перевезення особового складу варти і техніки.

Про це пише НВ, передає «Слово і Діло».

«На даний час вирішено створити робочу групу за участю військових, перевізника, проектно-конструкторських підрозділів, вагонобудівних підприємств, долучити волонтерські організації та можливих спонсорів», - повідомили в прес-службі Укрзалізниці.

Військові навчання РФ біля кордонів України: чого добивається Москва?Експерт пояснив, навіщо РФ розпочала раптові військові навчання на кордоні з Україною, та пояснив, на що сподіваються в Кремлі.

«Робоча група працюватиме у двох напрямках: відбір кращих проектів та підготовка нормативно-технічної документації для створення належних та безпечних умов перевезень техніки, особового складу та варти», — йдеться в повідомленні.

За словами залізничників, необхідно розробити нові нормативи, за якими будуть створені вагони для перевезення вартових, що відповідатимуть сучасним вимогам, а в майбутньому – стандартам Європейського Союзу та Північноатлантичного Союзу НАТО.

Також у Департаменті вагонного господарства ПАТ «Укрзалізниця» відзначили, що необхідне «чітке замовлення з боку військових».

Раніше в ГПУ повідомили, що за військову агресію проти України притягли до відповідальності 28 росіян.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» успішно випробувала локомотив General Electric.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: