«Укрзалізниця» успішно випробувала локомотив General Electric

Читать на русском
Про подальші наміри керівництва УЗ щодо роботи з цим локомотивом та іншими локомотивами General Electric у компанії не розповіли.

ПАТ «Укрзалізниця» у період із вересня до грудня 2016 року здійснило 32 демонстраційні поїздки локомотива General Electric TE33А, які були виконані відповідно до договору між УЗ та американською компанією.

Максимальний розрахунковий підйом при проведенні демонстраційних поїздок склав 16%, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ЦТС.

Згідно з наданою інформацією, поїздки здійснювалися вантажними поїздами зі встановленими ваговими нормами на наступних ділянках обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця»: ст. ім. Т. Шевченка – ст. Гребінка – ст. ім. Т. Шевченка; ст. ім. Т. Шевченка – ст. Помічна – ст. ім. Т. Шевченка; ст. ім. Т. Шевченка – ст. Христинівка – ст. ім. Т. Шевченка; ст. Арциз – ст. Білгород-Дністровський – ст. Арциз; ст. Арциз – ст. Ізмаїл – ст. Арциз; ст. Миколаїв – ст. Долинська – ст. Миколаїв; ст. Миколаїв – ст. Тимкове – ст. Миколаїв; ст. Миколаїв – ст. Колосівка – ст. Миколаїв.

У компанії поінформували, що отримали «корисний досвід експлуатації новітнього тепловоза». Про подальші наміри керівництва УЗ щодо роботи з цим локомотивом та іншими локомотивами General Electric у компанії не розповіли.

ЄБРР виділить фінансування на закупівлю вагонів для «Укрзалізниці»«Укрзалізниця» має намір закупити 3,6 тис. вантажних вагонів у 2017 році на кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

До основних переваг тепловоза перед наявними серіями тепловозів, що обслуговують вантажні поїзди на вищевказаних ділянках, можна віднести:

  • покращені тягові характеристики;
  • збільшений міжремонтний період;
  • менші витрати палива;
  • наявність електродинамічного гальма;
  • підігрів головних резервуарів та їх автоматичну продувку;
  • комфортні умовні праці локомотивних бригад.

Раніше повідомлялося, що машинобудівна компанія General Electric має намір створити в Україні спільне підприємство з виробництва залізничних локомотивів.

Згодом ВАТ «Укрзалізниця» та ДП «Антонов» підписали з General Electric меморандум про співпрацю у виробництві та передачі технологій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: