У Міноборони розповіли про плани модернізації та закупівлі техніки

Читать на русском
Також планується модернізувати і відремонтувати близько 30 одиниць техніки і озброєння радіотехнічних військ.

Міністерство оборони України має намір в 2017 році модернізувати 60 військових літаків і вертольотів.

Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, передає «Слово і Діло».

«Повітряні сили Збройних сил України продовжують нарощувати бойові здатності. У цьому році планується модернізувати і відремонтувати близько 60 літаків і вертольотів», – повідомив Гуцуляк.

Крім того, планується модернізувати і відремонтувати близько 30 одиниць техніки і озброєння радіотехнічних військ, а також закупити близько 400 нових зразків техніки зв'язку і радіотехнічного забезпечення польотів.

Богуслаєв не посприяв розвитку вітчизняного літакобудуванняНародний депутат В'ячеслав Богуслаєв не виконав обіцянку сприяти реалізації державних програм розробки, виробництва та закупівлі літаків і вертольотів вітчизняного виробництва.

Нагадаємо, що Держпідприємство «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон» у Сумській області за підсумками 2016 року відремонтував і модернізував понад 20 ударних вертольотів Мі-24ПУ1.

Українська приватна компанія Softex-Aero вперше публічно продемонструвала свій новий високошвидкісний вертоліт VV-2 в рамках міжнародного авіасалону Iran Air Show 2016, який проходив на острові Кіш в Ірані з 16 по 19 листопада.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: