Бойовики 49 разів обстрілювали українські позиції, один військовий загинув

Читать на русском
У зоні АТО протягом минулої доби було зафіксовано 49 обстрілів з боку терористів. Один український військових загинув, троє поранені, ще один – травмований.

У зоні АТО протягом минулої доби було зафіксовано 49 обстрілів з боку терористів. Один український військових загинув, троє поранені, ще один травмований.

Про це повідомляє прес-центр АТО, пише «Слово і Діло».

На маріупольському напрямку з мінометів та БМП бойовики обстрілювали Водяне, з БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь по Широкиному, Гнутовому, Водяному, Павлополю. В Новотроїцькому зафіксована активність снайпера.

За добу в зоні АТО поранений один український військовий – штабСтаном на 18:00 15 лютого зафіксовано 24 обстрілу. Один український військовий травмований.

На донецькому напрямку зі 120-мм та 82-мм мінометів терористи обстріляли позиції сил АТО в районі Авдіївки, Опитного та Новоселівки Другої, а з гранатометів – Зайцеве та Піски.

На луганському напрямку з мінометів та гранатометів бойовики обстріляли Кримське, Новоолександрівку та Новозванівку. Снайпер бойовиків вів вогонь по українських позиціях поблизу Лобачового.

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що наразі на окупованих територіях Донбасу воюють понад 6 тисяч російських військових, а в полоні проросійських бойовиків перебувають 109 українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: