Обстріли Авдіївки були спробою зупинки коксохімічного заводу – Зубко

Читать на русском
Загострення ситуації в Авдіївці було першою тактичною спробою спостережень за тим, як місто виживатиме без електропостачання. Про це розповів віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.
Геннадій Зубко

Загострення ситуації в Авдіївці було першою тактичною спробою спостережень за тим, як місто виживатиме без електропостачання.

Про це розповів віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі «ICTV», пише «Слово і Діло».

Генштаб констатував скорочення обстрілів з боку бойовиківГенеральний штаб Збройних сил України констатував скорочення обстрілів з боку проросійських бойовиків.

«Це була перша тактична спроба подивитися, як будуть реагувати, яким чином взагалі без електропостачання буде виживати місто», – повідомив він.

За його словами, метою загострення ситуації навколо Авдіївки була зупинка коксохімічного заводу, який постачає коксохімічне вугілля на підприємства металургійної галузі в Маріуполі.

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що наразі на окупованих територіях Донбасу воюють понад шість тисяч російських військових, а у полоні проросійських бойовиків перебувають 109 українців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: