Суд заарештував чиновників столичної поліції, яких викрили в крадіжці премій

Читать на русском
Дніпровський райсуд Києва заарештував чиновників київської поліції, яких звинуватили в крадіжці 10 мільйонів гривень.

Дніпровський районний суд Києва заарештував чиновників київської поліції, яких раніше звинуватили в крадіжці майже 10 мільйонів гривень, які призначалися на премії поліцейським.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу столичної прокуратури.

Так, троє із затриманих арештовані строком на 2 місяці з альтернативою внесення застави, сумарний розмір якої становить 8 млн гривень.

Зокрема, начальнику Управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Головного управління Нацполіціі України в м.Києві суд в якості альтернативи утримання під вартою визначив заставу в сумі 2 млн гривень, представнику профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України, а також заступнику одного з полків особливого призначення київської поліції - по 3 млн гривень кожному.

Ще двоє фігурантів кримінального провадження за рішенням суду будуть перебувати під домашнім арештом. Одного з них суд також зобов'язав носити електронний засіб контролю.

Крім того, прокуратурою подано клопотання до суду про арешт грошових коштів в сумі понад 3,5 млн гривень, які були вилучені у підозрюваних під час обшуків, а також рухомого і нерухомого майна, що належить їм (3 автомобілі, 3 квартири і приватний будинок).

Нагадаємо, раніше силовики викрили злочинну групу з п'яти чоловік, яка чотири місяці крала у столичних поліцейських грошові премії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: