Бухгалтери столичного главку вкрали 1,5 мільйона гривень премій поліцейських

Читать на русском
Силовики викрили злочинну групу з п’яти осіб, яка за чотири місяці вкрала в столичних поліцейських грошові премії на суму 1,5 млн грн.

Силовики викрили злочинну групу з п’яти осіб, яка за чотири місяці вкрала в столичних поліцейських грошові премії на суму 1,5 млн грн.

Про це повідомляє прокуратура міста Києва в Facebook, пише «Слово і Діло».

До злочинної групи входили службові особи управління фінзабезпечення та бухгалтерського обліку Головного управління Нацполіції в Києві, а також одного з полків особливого призначення ГУ НП України в Києві.

Найгучніші обшуки, проведені правоохоронцями в 2016 році«Слово і Діло» зібрало найгучніші обшуки, які були проведені правоохоронними органами в 2016 році.

Досудовим розслідуванням встановлено, що учасники цієї групи щомісяця привласнювали половину коштів, які призначалися на виплати премій поліцейським. Їх затримали після розділення чергової суми привласнених коштів у розмірі 240 тис. грн.

Загалом за період із листопада 2016 року до лютого 2017 року за вказаною схемою службовці незаконно збагатилися майже на 1,5 млн грн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чиновники «Укрзалізниці» розікрали 30 мільйонів гривень, а київського суддю зловили на хабарі в 150 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: