Два українських банки заявили про об'єднання

Читать на русском
Об'єднання Індустріалбанку та Експрес-банку Михайла Букреєва буде виграшним як для клієнтів банків, так і для акціонерів.
Михайло Букрєєв

Власник «Індустріалбанку» та «Експрес-банку» Михайло Букреєв вирішив об'єднати дві фінансові установи.

Про це він повідомив під час круглого столу «Спрощена процедура капіталізації та реорганізації банків», організованого «Фінансовим клубом» спільно з НАБУ, передає «Слово і Діло».

«Індустріалбанк» та «Експрес-банк» будуть об'єднуватися. Для нас цей крок абсолютно усвідомлений. Як уже було зазначено, недозволена розкіш – володіти двома банками одному акціонеру», – сказав Букреєв.

У київському метро встановлять банкоматиКиївська влада проводять конкурс з відбору банків для розміщення банкоматів на 49 станціях столичного метрополітену.

Він підкреслив, що таке об'єднання буде виграшним як для клієнтів банків, так і для акціонерів. «Від цього злиття ми бачимо реальний ефект і синергію: у нас відбудеться диверсифікація бізнесу та оптимізація витрат», – зазначив Букреєв.

Нагадаємо, що Україна та США домовилися про взаємний контроль банківських рахунків своїх громадян за кордоном.

Національний банк України за півроку провів 362 перевірки пунктів обміну валют небанківських фінансових установ і планує до кінця року охопити перевірками всю територію України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: