У Києві термін оплати «комуналки» продовжили до 25 січня

Читать на русском
Київська влада продовжила термін прийому комунальних платежів у столиці зі знижкою до 25 січня 2017 року за ініціативи державного Ощадбанку.

Київська влада продовжила термін прийому комунальних платежів у столиці зі знижкою до 25 січня 2017 року за ініціативи державного «Ощадбанку».

Про це повідомляє прес-служба банку, зазначаючи, що очікується значне збільшення обсягів комунальних платежів у зв'язку з тимчасовим припиненням їх прийому у відділеннях «Укрпошти», інформує «Слово і Діло».

Враховуючи очікуване зростання платежів, понад 50% відділень «Ощадбанку» в Києві працюють без обідньої перерви і в суботу, а також є відділення, які працюють у неділю.

Українці витрачають половину заробітку на «комуналку» – МінсоцполітикиСередній комунальний тариф в Україні становить приблизно 50% розміру заробітної плати, а житлові субсидії отримують близько 6,5 млн сімей.

«Очікуємо більше ста тисяч нових платників у відділеннях. В середньому кожен з клієнтів здійснює 2-3 платіжні операції, що значно збільшить навантаження на каси «Ощадбанку», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що «Укрпошта» тимчасово призупинила приймання комунальних платежів на рахунки київського комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (ГІОЦ).

У січні кияни отримали оновлені платіжні документи, що є ознайомчим варіантом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: