«Укрпошта» частково припинила приймати комунальні платежі від киян

Читать на русском
Укрпошта тимчасово припиняє приймати комунальні платежі в Києві. Така послуга невигідна підприємству.

«Укрпошта» тимчасово призупиняє приймати комунальні платежі на рахунки київського комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (ГІОЦ).

Про це повідомляють в «Укрпошті», передає «Слово і Діло».

Такий крок обумовлений нерентабельністю співпраці УДППЗ «Укрпошта» з ГІОЦ, про що свідчить аналіз економічної ефективності, проведений у другій половині 2016 року.

Гройсман розповів про зловживання під час розрахунків тарифів за комунальні послугиПрем'єр-міністр України Володимир Гройсман розповів, із чиєї провини можуть бути завищені суми в рахунках за житлово-комунальні послуги.

За даними аналізу, винагорода від прийнятих від населення платежів, яку отримує за свої послуги Київська міська дирекція «Укрпошти», не забезпечує покриття витрат дирекції на надання таких послуг та є збитковою для компанії.

У грудні «Укрпошта» звернулася до ГІОЦ із пропозицією підняти тариф на послуги з прийому платежів, але підприємство відмовило. Термін дії відповідного договору між двома підприємствами сплив 31 грудня 2016 року, тому «Укрпошта» ухвалила рішення не продовжувати термін дії договору на невигідних для себе умовах.

Раніше повідомлялося, що в «Ощадбанку» не будуть стягувати комісію за оплату комунальних послуг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: