UBR сам попросив анулювати його ліцензію – Нацрада

Читать на русском
В Нацраді з питань телебачення і радіомовлення повідомили, що канал UBR сам звернувся до них з проханням анулювати ліцензію.

У Нацраді з питань телебачення та радіомовлення заявляють, що канал UBR сам звернувся до них з проханням анулювати ліцензію.

Про це йдеться у відповіді Нацради на запит «Української правди», передає «Слово і Діло».

У Нацраді з телерадіомовлення прокоментували можливе позбавлення ліцензії «1+1»Заступник голови Нацради з телерадіомовлення Ольга Герасим'юк не вважає за можливе позбавлення телеканалу «1+1» ліцензії на мовлення.

«29 грудня 2016 Національна рада отримав офіційне звернення директора ТОВ «ЄС Продакшен груп» Кундоса з проханням розглянути клопотання про анулювання ліцензії на супутникове мовлення телеканалу UBR на підставі статей 37 і 52 Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

«Також компанія повідомила про припинення мовлення з 1 січня 2017 року», - йдеться у відповіді.

«Згідно з поданими документами Нацрада розгляне заяву компанії в певні терміни на своєму засіданні і ухвалить відповідне рішення», - додали в Нацраді.

Як відомо, раніше випусковий редактор телеканалу Сергій Шинкар написалв Facebook, що з 1 січня 2017 телеканал UBR припиняє мовлення.

Відсьогодні українських пісень на радіо стане більшеНабрав чинності Закон про квоти в радіоефірі. Українських пісень на радіо відсьогодні стане більше.

В одному з коментарів він дописав, що «бухгалтерія, юристи, технічний відділ – будуть працювати ще деякий час, комп'ютери будуть віддавати в рахунок зарплати «законно».

Як відомо, канал UBR (Український бізнес ресурс») входить в медіахолдинг «Вести України», який пов'язують з колишнім міністром доходів і зборів Олександр Клименко.

У жовтні 2015 телеканал змінив власника, директора, складу редакційної ради, програмної концепції та зафіксував у ліцензії нове візуальне зображення свого логотипу. Замість Ігоря Гужви директором став Юрій Кундос.

Раніше повідомлялося, що з січня 2017 року українські телеканали стають платними.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: