У Нацраді з телерадіомовлення прокоментували можливе позбавлення ліцензії «1+1»

Читать на русском

Позбавлення телеканалу «1+1» ліцензії на мовлення не видається можливим.

Про це, коментуючи агентству «Інтерфакс-Україна» ситуацію навколо каналу, повідомила заступник глави Національної ради з телерадіомовлення Ольга Герасим'юк, передає «Слово і Діло».

При цьому Герасим'юк уточнила, що суть претензій до телеканалу їй невідома, але попередньо орган ухвалив рішення продовжити ліцензію.

НБУ забрав у Коломойського «Буковель» і літаки«ПриватБанк» влітку цього року став власником низки активів своїх акціонерів, які перебувають у заставі в НБУ, зокрема лижного курорту «Буковель» і літаків «Боїнг», які тепер перейшли у власність держави.

Вчора представники «1+1» відкрито звернулися до Президента, спікера Верховної Ради та прем'єр-міністра з вимогою вплинути на ситуацію з продовженням ліцензії на мовлення, термін дії якої спливає сьогодні, 29 грудня.

«Протягом останніх двох тижнів із надійних джерел до нас надходили повідомлення, що саме Адміністрація Президента намагається вплинути на ухвалення рішень Національною радою та передати контроль над каналом в інші руки», – йдеться в повідомленні медіа-ресурсу.

При цьому в «1+1» стверджують, що жодних претензій до телеканалу у Нацради нібито немає, тож медійникам незрозуміло, чому держорган не подовжує дію ліцензії на аналогове мовлення.

Пізніше народний депутат Вікторія Сюмар направила до Нацради з телерадіомовлення запит з вимогою роз'яснити ситуацію навколо телеканалу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: