У «ДНР» не знають, кого звільнила Савченко

Читать на русском

Звільнення двох жінок з полону бойовиків було здійснене за наказом Москви, при цьому представники ДНР не знали, кого вони відпускають.

Звільнення двох жінок з полону бойовиків було здійснене за наказом Москви, при цьому представники «ДНР» не знали, кого вони відпускають.

Про це йдеться у записі телефонної розмови «керівника департаменту інформаційної політики та зв’язків з громадськістю адміністрації голови «ДНР» Олени Алексєєвої з кореспондентом пропагандистського телеканалу LifeNews. Відео розмови виклали у YouTube, повідомляє «Слово і Діло».

Савченко заявила про домовленість щодо обміну полоненимиНародний депутат Надія Савченко заявила, що домовилася з проросійськими бойовиками про обмін заручниками.

На запитання кореспондента, «хто це такі Анжеліка Преснякова і Ольга Сворак?», про передачу яких домовлялася Савченко з ватажками бойовиків Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким, Олена Алексєєва відповіла: «Я не знаю, хто це. Я зараз з Москвою сварюся. Оскільки цю заяву навіть не довели до нашого відома».

Нагадаємо, сьогодні представники бойовиків заявили, що передали українській стороні двох жінок, які перебували в полоні. Цю інформацію пізніше підтвердили в Міноборони України.

У ДНР не знають кого «звільнила» СавченкоВасиль Чумак

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: