Бойовики «ДНР» передали Україні двох полонених

Читать на русском
Терористи ДНР 27 грудня вранці передали керівнику українського Центру визволення полонених Офіцерський корпус Володимиру Рубану двох полонених жінок.

Терористи «ДНР» 27 грудня вранці передали керівнику українського Центру визволення полонених «Офіцерський корпус» Володимиру Рубану двох полонених жінок.

Про це повідомив один з інформресурсів бойовиків так званої «Донецької народної республіки», передає «Слово і Діло».

Демарш проти Савченко й підвищена увага до полонених. Головні обіцянки тижняПодробиці зустрічі Савченко з представниками ОРДЛО та шокуючі заяви нардепа про те, ким є Захарченко та Плотницький, а також активізація переговорного процесу зі звільнення полонених українською стороною – це лише невелика частина того, про що говорили політики цього тижня.

Процедура пройшла між окупованими Донецьком і Макіївкою. З боку «ДНР» були присутні представники «МГБ», які передали Рубану двох жінок – Анжеліку Преснякову та Ольгу Сворак.

Рубан зазначив, що сьогоднішня передача «буде сприяти прискоренню процесу обміну полоненими на Донбасі».

Нагадаємо, ватажків бойовиків «Л/ДНР» Ігор Плотницький та Олександр Захарченко заявили про готовність звільнити з полону двох жінок і передати їх українській стороні через нардепа Надію Савченко.

Зазначимо, що в «ДНР» і «ЛНР» поширюють чутки про домовленості Путіна з Трампом щодо скасування санкцій проти РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: