В Мін'юсті заявили про неправомірність контактів Савченко з бойовиками

Читать на русском
В Міністерстві юстиції України завили, що Савченко не мала права офіційно контактувати з бойовиками.
Наталія Севостьянова

В Міністерстві юстиції України назвали неприпустимими будь-які контакти народного депутата Надії Савченко з бойовиками так званих «ЛНР» і «ДНР».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «112».

«Сьогодні багато питань з приводу того, чому окремі не уповноважені особи беруть участь в переговорах від імені України. На мою думку, це неприпустимо. Всі переговори повинні бути в рамках певного кола осіб, які визначені президентом», - заявила заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.

За її словами, юридичні відносини з підконтрольними бойовикам територіями виключені.

«Юридично мати відносини з так званими невизнаними республіками Луганської та Донецької областей ми і не можемо і не плануємо мати. Ми не визнаємо факту даної окупації, ми розуміємо що це тимчасова окупація, на якій відбувається АТО. На жаль, на сьогодні, єдиним ефективним інструментом є переговори, за результатами яких ми маємо поступові перемоги і можемо повертати наших громадян», - зазначила вона.

Нагадаємо, раніше нардеп Надія Савченко підтвердила слідчим Служби безпеки України, що в Мінську спілкувалася з лідерами «ДНР» і «ЛНР» Олександром Захарченко та Ігорем теслярських.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: