США під час президентства Барака Обами втратили світове лідерство – Маккейн

Читать на русском
Голова комітету в справах Збройних сил Сенату США вважає, що президентство Барака Обами негативно вплинуло на США.

Голова комітету в справах Збройних сил Сенату США Джон Маккейн вважає, що під час президентства Барака Обами Америка змінилася й перестала виконувати роль глобального лідера.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Кореспондент».

«Ми бачимо захоплення (підводного безпілотного – Ред.) апарату, кібератаки, знищення Сирії й інші несамовиті трагедії. Коли ми стоїмо осторонь і спостерігаємо, як таке відбувається, це є ознакою можливого руйнування світового порядку, встановленого після Другої світової війни, в один з найбільш мирних періодів у історії», – зазначив Маккейн.

Експерт про цілі візиту Маккейна в Україну: спочатку реформи – потім гроші СШАВійськовий експерт розповів, чого очікувати від візиту американських сенаторів Джона Маккейна та Ліндсі Грема в Україну.

За його словами, все це відбувається через втрату лідкрських позицій США.

«У президента Обами немає ані стратегії, ані політичного підходу до різних кібератак, які, можливо, порушили хід виборів у Америці», – вважає він.

Як відомо, Джон Маккейн неодноразово виступав на захист України. Нещодавно він закликав нову адміністрацію Трампа не наслідувати прикладу Обами, не намагатися перезавантажити відносини з РФ та не вірити словам Путіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський сенатор має намір відвідати Україну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: