В США обіцяють 25 мільйонів доларів за інформацію про лідера ІДІЛ

Читать на русском
Сполучені Штати збільшили винагороду за інформацію, яка може допомогти затримати лідера терористичної організації Ісламська держава Абу Бакра аль-Багдаді, до 25 мільйонів доларів.
Фото: Twitter

Сполучені Штати збільшили винагороду за інформацію, яка може допомогти затримати лідера терористичної організації «Ісламська держава» Абу Бакра аль-Багдаді, до 25 мільйонів доларів.

Про це у своєму Twitter написав спеціальний посланник президента США з глобальної коаліції для протидії ІДІЛ Брет МакГурк, повідомляє «Слово і Діло».

Ердоган звинуватив Захід у підтримці бойовиків ІДІЛЕрдоган звинуватив Захід у підтримці угруповання Ісламська держава. На думку турецького лідера, зброя, яку використовують терористи, в основному зроблена в західних країнах.

«Лідерів ІДІЛ вбивають один за одним. А їхній так званий халіф наступний. Призначено нову винагороду за Багдаді на суму 25 мільйонів доларів», – розповів він.

Раніше винагорода за інформацію про лідера ІДІЛ становила 10 мільйонів доларів.

Зазначимо, що на початку листопада лідер ІДІЛ Абу Бакр аль-Багдаді покинув іракське місто Мосул.

Нагадаємо, у грудні бойовики «Ісламської держави» знову взяли під свій контроль сирійське місто Пальміру, всупереч ударам російської авіації і військ сирійського уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: