«Яструби» республіканців: сенатори США Маккейн і Грем мають намір приїхати в Україну

Читать на русском
Наприкінці грудня Україну відвідають очільник комітету Сенату в справах збройних сил США Джон Маккейн і член сенатських комітетів у справах збройних сил, юридичних питань і бюджету Ліндсі Грем.

За підсумками зустрічі віце-прем'єр-міністра України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Іванною Клімпуш-Цинцадзе та посла України у США Валерія Чалого з американським сенатором Ліндсі Гремом останній підтвердив намір приїхати в Україну.

Про це повідомляє прес-центр посольства України в США, передає «Слово і Діло».

«Сенатор Грем запевнив, що питання підтримки України й надалі належатиме до пріоритетів його діяльності, й підтвердив намір відвідати Україну наприкінці грудня спільно з головою комітету в справах збройних сил Маккейном», – йдеться в повідомленні.

Експерт: перші призначення Трампа – сигнал про те, що робити із себе дурня він не дозволитьПолітичний експерт проаналізував переговорний процес і ситуацію довкола Донбасу та пояснив, на що розраховує РФ.

Під час переговорів сторони обговорили пріоритетні питання, пов'язані з протидією агресії РФ на сході України.

Як відомо, Джон Маккейн неодноразово виступав на захист України.

Нещодавно, він закликав нову адміністрацію Трампа не наслідувати приклад Обами, не намагатися перезавантажити відносини з РФ та не довіряти словам Путіна.

«Остання спроба адміністрації Обами перезавантажити відносини з Росією завершилася вторгненням Путіна в Україну та на Близький Схід», – зазначив він.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: