Фонд гарантування відновлює виплати вкладникам банку «Михайлівський»

Читать на русском
Гарантована сума відшкодування коштів Фондом за вкладами банку Михайлівський додатково збільшується на 400,95 млн грн, що припадає на 5336 фізичних осіб.

Виплати вкладникам ПАТ «Банк Михайлівський» поновлюються сьогодні, 16 грудня, на підставі Загального реєстру, доповненого інформацією про клієнтів фінансових компаній, які прирівняні до вкладників ПАТ «Банк Михайлівський».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Як повідомляється, реєстр Реєстр вкладників банку був доповнений інформацією про громадян, заяви яких були представлені:

  • в Києві – до 7 грудня 2016 року;
  • у Дніпрі, Одесі, Харкові, Запоріжжі, Сумах, Черкасах – до 30 листопада 2016 року;
  • у Львові – до 1 грудня 2016 року;
  • Заяви, що надійшли засобами поштового зв'язку – до 2 грудня 2016 року.

Також до реєстру включені фізичні особи, за рахунками яких завершена перевірка й не встановлено зв'язку з ТОВ «Інвестиційно-розрахунковий центр» та ТОВ «Кредитно-інвестиційний центр».

«Заяви, подані після зазначених дат, будуть включені до наступного реєстру на виплату. Прийом заяв триває й триватиме до завершення процедури ліквідації ПАТ «Банк Михайлівський», – повідомляють у Фонді гарантування вкладів.

Гарантована сума відшкодування коштів Фондом додатково збільшується на 400,95 млн грн, що розподіляється на 5336 фізичних осіб.

Свої кошти вкладники можуть отримати у відділеннях банків-агентів залежно від місця реєстрації, зазначеного під час підписання угоди:

Керівникам «Банку Михайлівський» загрожує до 5 років позбавлення воліГолові правління «Банку Михайлівський» Ігорю Дорошенку та власнику банку Віктору Поліщуку світить до п'яти років ув'язнення в зв'язку з махінаціями.

  • у ПАТ «Альфа Банк» – Київ та Київська область;
  • у ПУМБ – Крим, Севастополь, Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області;
  • «ТАСкомбанк» – Волинська, Запорізька, Івано-Франківська, Львівська, Одеська, Рівненська, Тернопільська та Хмельницька області.

Нерезидентам потрібно звертатися до будь-якого відділення «Альфа Банку».

Нагадаємо, що ФГВФО з 8 грудня тимчасово призупиняв виплати за загальним реєстром вкладників банку «Михайлівський».

Київський апеляційний суд відхилив клопотання адвокатів колишнього голови правління банку «Михайлівський» Ігоря Дорошенка й залишив його під вартою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: