Суд залишив під вартою екс-голову банку «Михайлівський»

Читать на русском
Апеляційний суд Києва відхилив клопотання адвокатів Ігоря Дорошенка й залишив запобіжний захід – тримання під вартою – в силі.

Київський апеляційний суд відхилив клопотання адвокатів колишнього голови правління банку «Михайлівський» Ігоря Дорошенка й залишив його під вартою.

Про це пише FinClub, передає «Слово і Діло».

Шевченківський районний суд Києва ще 13 серпня обрав запобіжний захід Ігорю Дорошенку, якого підозрюють у розкраданні 870 млн грн та доведенні банку до неплатоспроможності.

Керівникам «Банку Михайлівський» загрожує до 5 років позбавлення воліГолові правління «Банку Михайлівський» Ігорю Дорошенку та власнику банку Віктору Поліщуку світить до п'яти років ув'язнення в зв'язку з махінаціями.

Пізніше, 16 вересня, Шевченківський районний суд Києва відмовив йому в зміні запобіжного заходу.

Адвокати тоді подали клопотання про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 137,8 млн грн на особисте зобов'язання.

Нагадаємо, що прокуратура повідомила про підозру голові правління банку 12 серпня. Очільника «Михайлівського» підозрюють у розкраданні 870 мільйонів гривень банківських коштів, що призвело до банкрутства банку.

Нагадаємо, напередодні українські правоохоронці затримали ще одного учасника злочинної групи, яка вкрала гроші у вкладників банку «Михайлівський».

Зазначимо, що 8 жовтня Шевченківський районний суд Києва залишив під вартою екс-голову правління банку «Михайлівський» Ігоря Дорошенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: