Навальний заявив про участь у виборах президента Росії

Читать на русском
Російський опозиціонер Олексій навальний заявив, що йде на вибори президента країни з програмою про те, як зробити Росію справедливою й сучасною.

Російський опозиціонер Олексій Навальний оголосив про участь у виборах президента в 2018 році.

До президентської кампанії він запустив сайт «Навальний 2018», про що повідомив у відеозверненні, передає «Слово і Діло».

«Росія має бути багатою, вільною, сильною країною. У нас все для цього є: талановиті люди, природні ресурси. Я йду на вибори з програмою про те, як зробити Росію справедливою й сучасною», – говорить опозиціонер.

Відзначимо, що вибори в РФ пройдуть у березні 2018 року.

Україна не буде скасовувати «чорні списки» російських артистів на час «Євробачення» – КириленкоУкраїнська влада не буде скасовувати чорні списки російських діячів культури на час проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення в 2017 році.

У січні 2014 року партія «Народний альянс» на чолі з Навальним підтримала учасників Євромайдану. Пізніше Навальний засуджував анексію Криму, проте в жовтні 2014 року під час інтерв'ю радіостанції «Ехо Москви» заявив, що хоча Крим і був анексований із грубими порушеннями міжнародного права, але наразі він є частиною Росії й у найближчому майбутньому до складу України не повернеться.

Нагадаємо, що федеральний канцлер ФРН Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд підтримали продовження санкцій проти Росії за причетність до конфлікту на сході України й відсутність прогресу в імплементації Мінських домовленостей.

Як повідомлялося раніше, частка Росії в загальному балансі зовнішньої торгівлі України за час російської агресії скоротилася до 8%.

Пора выбирать: Алексей Навальный — кандидат в президенты РоссииАлексей Навальный

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: