У Святошинському райсуді Києва почався відеодопит екс-командувача Внутрішніх військ Шуляка

Читать на русском
Сьогодні Святошинський районний суд Києва почав допит у режимі відеоконференції свідка в справі п'яти колишніх беркутівців, підозрюваних у вбивствах на вулиці Інститутській 18-20 лютого 2014 року, екс-командувача Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Станіслава Шуляка.

Святошинський районний суд Києва почав допит у режимі відеоконференції екс-командувача внутрішніх військ МВС Станіслава Шуляка у провадженні за обвинуваченням п'яти екс-співробітників спецпідрозділу МВС «Беркут» у розстрілі активістів Євромайдану.

Про це пише УНН, передає «Слово і Діло».

«Суд починає допит свідка», – сказав головуючий суддя Сергій Дячук.

Засідання від 02.12.2016 у справі про «Вбивства людей 20.02.2014 під час Євромайдану»Судова влада України

Нагадаємо, за даними ГПУ, станом на 10 лютого 2016 року в рамках кримінальних проваджень щодо вбивств 48 активістів і замахів на вбивство 80 активістів повідомили 25 підозр колишнім «беркутівцям».

Зазначимо, що з 22 екс-бійців «Беркута» в розшуку перебувають 18 осіб, а решта – перебувають під вартою. Начальник департаменту захисту національної діяльності СБУ Дублик доповів, що деякі з колишніх бійців «Беркута» перебувають на території Білорусі й Польщі. Інтерпол відмовив Україні в оголошенні бійців «Беркута» в міжнародний розшук.

Раніше повідомлялося, що постраждалі 30 листопада 2013 року активісти Евромайдана в знак протесту заблокували залу Шевченківського районного суду Києва, де судять колишнії «беркутівців».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: