Активісти Майдану заблокували судову залу

Читать на русском
Потерпілі 30 листопада 2013 року активісти Євромайдану заблокували залу, де судять екс-беркутівців.

Потерпілі 30 листопада 2013 року активісти Євромайдану на знак протесту заблокували залу Шевченківського районного суду Києва, де судять екс-беркутівців.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

Повідомляється, що до акції протесту долучилися близько 12 потерпілих. Вони заявили, що будуть перебувати там, поки не будуть виконані їхні вимоги. Зокрема, потерпілі вимагають звільнення з МВС осіб, які причетні до злочинів під час подій Євромайдану. Активісти залишилися в залі суду та оголосили про намір ночувати, допоки не отримають зустрічі з президентом.

30 листопада суд переніс на 7 грудня засідання у справі колишніх бійців спецпідрозділу «Беркут» Андрія Дидюка, Миколи Тягнирядна, Євгена Антонова і Юрія Шевченка. Це рішення ухвалили через відсутність представників прокуратури та двох обвинувачених.

За словами адвоката обвинувачених Михайла Кваші, Дидюк і Антонов перебувають на стаціонарному лікуванні у госпіталі МВС, тому не змогли з’явитися на засідання. Проте довідку про стан здоров’я підозрюваних захисник не надав.

Нагадаємо, 28 листопада в Святошинському районному суді міста Києва проходило судове засідання над колишніми бійцями «Беркута», в справі яких як свідок фігурує екс-президента України Віктор Янукович.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: