Луценко братиме участь у допиті Януковича

Читать на русском
Генпрокурор Юрій Луценко буде присутній на сьогоднішньому судовому засіданні у справі екс-беркутівців, яке почалося о 13:00 у Святошинському суді Києва.
Юрій ЛуценкоФото з відкритих джерел

Генпрокурор Юрій Луценко буде присутній на сьогоднішньому судовому засіданні в справі колишніх «беркутівців», яке почалося о 13:00 у Святошинському суді Києва.

Про це повідомила його прес-секретар Лариса Сарган у Facebook, інформує «Слово і Діло».

«Генеральний прокурор Юрій Луценко буде присутній на сьогоднішньому судовому засіданні над колишніми співробітниками «Беркута», – написала вона.

«Правий сектор» прийде до суду на відеодопит ЯнуковичаУ понеділок, 28 листопада, відбудеться відеодопит екс-президента України Віктора Януковича в якості свідка в справі Майдану.

Сарган уточнила, що Луценко обурений тим, в якому статусі будуть допитувати колишнього президента.

«Генпрокурор Юрій Луценко обурений тим фактом, що суд змінив порядок проведення дослідження доказів, визначивши необхідність допиту екс-президента Януковича в якості свідка за клопотанням адвокатів підсудних. Однак це не має вплинути на сам судовий процес над колишніми співробітниками «Беркута», – написала прес-секретар.

Наразі і «беркутівці», і адвокати вже перебувають у залі засідань. Також Віктор Янукович прибув до Ростовського суду, де даватиме свідчення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: