Росія відмовила США в переговорах щодо України

Читать на русском
Міністр закордонних справ РФ заявив, що Росія готується до розвитку взаємодії з майбутньою адміністрацією США щодо України на обопільно прийнятних умовах.

Проведення двосторонніх контактів Москви та Вашингтона щодо врегулювання ситуації в Україні зараз є недоцільним.

Про це заявив статс-секретар, заступник міністра закордонних справ РФ Григорій Карасін, пише «Сегодня», передає «Слово і Діло».

«Поки говорити про двосторонні контакти Росії та США щодо України недоцільно, – сказав дипломат, – зараз іде робота на рівні помічників керівників країн «нормандського формату». Вона містить обмін різного роду проектами й телефонні розмови».

Україна отримала рекордну допомогу від США – посолУкраїнські дипломати в цьому році домовилися про 658 мільйонів доларів допомоги від Сполучених штатів.

Карасін заявив, що Росія готується до розвитку взаємодії з майбутньою адміністрацією США щодо України на обопільно прийнятних умовах.

Як нагадав дипломат, переговори президента Росії Володимира Путіна та новообраного президента США Дональда Трампа вже відбулися.

«Поки що ми продовжуємо контактувати з чинною адміністрацією. При цьому ми вже готуємося до того, щоб розвивати взаємодію щодо України на обопільно прийнятних умовах із Дональдом Трампом», – зазначив він.

Карасін повідомив, що 23 листопада в Мінську відбудеться чергове засідання контактної групи щодо Донбасу.

Нагадаємо, в Росії та України немає спільного бачення щодо «дорожньої карти» щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: