Філатов задекларував три квартири і більше 1 мільйона доларів готівкою

Читать на русском
Мер Дніпра Борис Філатов вніс у декларацію три квартири, шість земельних ділянок, житловий будинок, машиномісце в паркінгу міста Києва вартістю 159 тис. 200 грн і колекцію японського мистецтва.

Мер Дніпра Борис Філатов вніс у декларацію три квартири, шість земельних ділянок, житловий будинок, машиномісце в паркінгу міста Києва вартістю 159 тис. 200 грн і колекцію японського мистецтва.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій, повідомляє «Слово і Діло».

Дві квартири власник має в місті Дніпро і одну в Києві. Також Філатов задекларував два паркомісця в підземному паркінгу місця для паркування Дніпрі.

Серед цінного рухомого майна, крім транспортних засобів, нардеп вніс у декларацію п'ять годин, колекцію японського мистецтва і ювелірні вироби.

Е-декларування та дедлайн у 4 дні: чи розкриють чиновники свої доходи? Оцінка експертаПолітолог розповів, чи суперечить е-декларування нормам антикорупційного законодавства та чому чиновники побояться зривати роботу систем за 4 дні до завершення терміну подання декларацій.

Зазначимо, що ювелірні вироби задекларувала дружина міського голови Марина Філатова, вартість найдорожчих з них склала 264 тис. грн. Крім того, задекларована одяг та історичні предмети колекціонування.

У переліку транспортних засобів є вітрильно-моторне судно, повітряний засіб, три легкових автомобіля марки Porsche, два авто Mercedes, один Jaguar та інші. Заробітна плата, отримана за основним місцем роботи, склала 64054 грн.

Також мер Дніпра задекларував та готівкові кошти в сумі 3 млн 600 тис. грн і 1 млн 112 тис доларів.

Раніше повідомлялося, що голова Нацполиции України Хатія Деканоїдзе задекларувала більше 3,5 мільйонів гривень зарплати і п'ять квартир, з яких три знаходяться в її власності в Грузії.

Нагадаємо, народний депутат, син президента України Олексій Порошенко подав електронну декларацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: