Деканоїдзе задекларувала понад 3,5 мільйона гривень зарплати

Читать на русском
Голова Нацполіції України Хатія Деканоїдзе задекларувала понад 3,5 мільйона гривень зарплати й п'ять квартир, з яких три – в Грузії.
Хатія ДеканоїдзеФото: www.npu.gov.ua

Голова Нацполіції України Хатія Деканоїдзе задекларувала понад 3,5 мільйона гривень зарплати і п'ять квартир, з яких три – в Грузії.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з декларацією, минулого року Деканоїдзе отримала заробітну плату в сумі 88 тис. 760 грн, працюючи в Нацполіції України, та 3 млн 431 тис. 846 грн за роботу в MPRI International Services LTD, an Corporation Engility.

Крім того, глава Нацполіції задекларувала шість об'єктів нерухомості. У її власності є три квартири в Грузії. Також вказано дві квартири в Україні з типом права «оренда» та «інше право користування». Крім того, Деканоїдзе володіє земельною ділянкою в Грузії.

На банківських рахунках – 33 тис. 231 грн, 108 ларі, 55 тис. 936 ларі. Має автомобіль Hyundai Elantra 2012 випуску.

Нагадаємо, нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм у своїй декларації не вказав ані квартири, ані машини. А ось Дніпропетровський губернатор Валентин Резніченко виявився заможнішим – він має три дорогих автівки, 12 земельних ділянок та 830 тисяч доларів, 65 тисяч євро й 1,5 мільйона гривень готівкою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: