Син Порошенка подав е-декларацію

Читать на русском
Народний депутат України Олексій Порошенко, який є сином Президента Петра Порошенка, подав електронну декларацію за 2015 рік.

Народний депутат, син президента України Олексій Порошенко подав електронну декларацію.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з документом, Олексій Порошенко володіє офісом у Вінниці (178,50 кв. м) і 50% квартири у Києві. Друга частина житла належить Марині Порошенко.

Крім того, у дружини депутата є наручний годинник Breguet.

У Порошенка є три автомобіля – ГАЗ 1981 року, BMW 320i Cabrio і Land Rover Discovery 4.0.

Народний депутат задекларував 77,2 тис. грн зарплати за основним місцем роботи, 1,96 млн грн зарплати отримала його дружина. Крім того, Юлія Порошенко отримала 68,808 тис. грн страхових виплат, 59,158 тис. грн декретних і 24,628 тис грн з відсотками.

НАБУ перевірятиме е-декларації лише «в окремих випадках»Національне антикорупційне бюро перевірятиме декларації лише після появи інформації про незаконне збагачення декларантів чи подання ними завідомо недостовірних даних.

Олексій Порошенко отримав 80,559 тис. грн на фінансування витрат, пов'язаних з депутатською діяльністю.

На банківських рахунках дружини Порошенка є понад 205 тис. дол., близько 137,7 тис. євро і майже 230 тис. гривень, у народного депутата є близько 15 тис. євро.

Також нардеп задекларував 187 тис. грн., 141 тис. дол. і 88 тис. євро «готівки». Відповідні суми готівкових коштів є і у дружини Порошенко.

Нагадаємо, раніше голова Нацполиции України Хатія Деканоїдзе задекларувала більш 3,5 мільйонів гривень зарплати і п'ять квартир.

А голова Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко задекларував недобудовану дачу і премію від міністра оборони у сумі 54 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: