Москаль задекларував три квартири, одна з яких розташована в Румунії

Читать на русском
Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль має три квартири, одна з яких розташована в Румунії. З грошових доходів губернатор задекларував 155 465 грн від зарплати та 198 748 грн від пенсії.
Геннадій МоскальФото: Укрінформ

Глава Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль має три квартири.

Про це йдеться в його електронній декларації, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з документом, одна з квартир, площею 94,4 «квадрата», розташована в Києві, друга – в Чернівцях (98,5 «квадратів»), третя – в Румунії (60,31 «квадрата»).

Міністри не подали свої е-декларації через збої системиВіце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, міністр соцполітики Андрій Рева, міністр юстиції Павло Петренко та міністр культури Євген Нищук не подали свої електронні декларації через технічні збої системи.

Вартість українських квартир вказана як невідома, румунської – 382 320 гривень (на момент купівлі в 2006 році).

У Москаля є два квадроцикли та снігохід. Також він задекларував паркомісце на 11,9 «квадратів» у Києві.

З грошових доходів губернатор задекларував 155 465 грн від зарплати та 198 748 грн від пенсії. На рахунку в «Ощадбанку» Москаль зберігає 75 тисяч гривень. Готівкових коштів у нього, згідно з декларацією, немає.

Нагадаємо, голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко задекларував 830 тисяч доларів, 65 тисяч євро та 1,5 мільйона гривень готівкою, 4 мисливських карабіна, телевізор за 137 240 гривень і три автомобілі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: