Україна застосує санкції щодо правоохоронців і суддів РФ

Читать на русском
В Україні будуть прийняті санкції до представників правоохоронних та судових органів РФ, відповідальних за незаконне переслідування громадян України Олега Сенцова, Олександра Кольченко та інших політв'язнів.

Сьогодні на засіданні Ради національної безпеки і оборони України було прийнято рішення щодо застосування санкцій проти правоохоронних і судових органів РФ.

Про це повідомляє прес-служба РНБО, передає «Слово і Діло».

«Окремо РНБО України прийняла рішення щодо застосування санкцій до осіб, причетних до протиправних дій проти громадян України. Мова йде про представників правоохоронних та судових органів РФ, відповідальних за незаконне переслідування громадян України Олега Сенцова, Олександра Кольченко та інших, які були неправомірно затримані, засуджені й досі незаконно утримуються на території Росії», – повідомляє прес-служба.

Порошенко закликав Путіна звільнити політв'язнів і вивести війська з ДонбасуПрезидент України Петро Порошенко закликав Росію звільнити заручників і вивести війська з Донбасу.

Нагадаємо, раніше український кінорежисер Олег Сенцов, засуджений у РФ за надуманим звинуваченням, написав лист співвітчизникам, де висловився проти свого звільнення будь-якою ціною.

3 серпня у Міністерстві закордонних справ повідомили, що російська влада не надають українським консулам дозволу на відвідування засуджених українців Олега Сенцова і Олександра Кольченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: