Податківці перекрили найбільший канал поставок палива та продуктів до «ДНР»

Читать на русском
Фіскальна служба перекрила канал поставок з України палива та продуктів харчування, медикаментів та інших товарів основним замовником яких було міністерство оборони ДНР.

Співробітники Державної фіскальної служби України перекрили найбільший канал поставок палива і продуктів харчування, медикаментів та інших товарів, основним замовником яких було «міністерство оборони ДНР».

Про це пише на своїй сторінці в Facebook перший заступник глави ДФС Сергій Білан, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні був перекритий найбільший канал поставок на непідконтрольну територію продуктів харчування, паливно-мастильних матеріалів, медикаментів та інших товарів. При цьому серед основних замовників таких поставок було так зване «міністерство оборони ДНР». Тобто товари йшли безпосередньо бойовикам», – пише він.

Операція проводилася податковою міліцією спільно з Центром спецоперацій СБУ в «сірій зоні» при координації керівництва штабу АТО.

«На перевалочних базах проведені обшуки, затримані автомобілі з товаром. І слідчі дії тривають», – додав Білан.

Петренко планує створити Вищий антикорупційний судСказано 26 травня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Як повідомлялося раніше, 6 квітня 2015 року секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що бюджетне фінансування окупованих територій в повному обсязі буде відбуватися відразу після відновлення контролю української влади над цими регіонами.

Нагадаємо, керівники військових адміністрацій областей, що належать до зони АТО, неодноразово заявляли про боротьбу з контрабандою на непідконтрольні території Східної України.

Так, 23 липня 2015 року голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що в області для конфіскованої контрабанди створять логістичний центр.

А 13 липня того ж року керівник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що в області будуть сформовані мобільні групи десантних військ, які займатимуться боротьбою з контрабандою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: