В Міноборони розповіли, скільки зброї та боєприпасів цього року отримали ЗСУ

Читать на русском
В Міністерстві оборони України порахували обсяги зброї, боєприпасів та техніки, наданих ЗСУ державними підприємствами цьогоріч.

З початку 2016 року Збройні сили України отримали від державних підприємств оборонного сектору понад 3,4 тис. одиниць озброєння та військової техніки, а також 58 тис. одиниць боєприпасів.

Про це повідомив речник Міністерства оборони Олексій Чорнобай на брифінгу, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Також він повідомив, що для забезпечення оборонного замовлення МОУ вже уклало 121 контракт та одну додаткову угоду сумою близько 3,8 млрд грн.

РНБО готується розглянути питання про запровадження воєнного стану – ТурчиновРада національної безпеки і оборони України в разі продовження загострення ситуації на сході країни може внести до порядку денного питання про запровадження воєнного стану.

«На виконання державного оборонного замовлення та річного плану закупівель цього року Міноборони уклало 121 контракт та додаткову угоду на суму близько 3 млрд 800 млн грн. За минулий тиждень державні підприємства поставили до Збройних сил України 35 нових тепловізійних приладів. Усього з початку року ЗСУ отримали від державних підприємств понад 3 тис. 400 одиниць озброєння та військової техніки, а також 58 тисяч боєприпасів», – навів цифри представник оборонного відомства.

Нагадаємо, 20 липня «Укроборонпром» передав військовим партію з 10 броньованих автомобілів «Дозор-Б». Також, як уже повідомляло «Слово і Діло», на оборонному підприємстві активно працюють над імпортозаміщенням, щоб замінити іноземну техніку та зброю українськими відповідниками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: